>

Інтерактивна лекція “Здорова їжа – шкідлива їжа” – 25 лютого, 11:30

Коли дієтологи, популярні сторінки у соціальних мережах, ведучі кулінарних шоу та наші бабусі не можуть дійти згоди в питанні здорового харчування – на допомогу приходять суворі факти науки. Ми познайомимо Вас з реальними дослідженням шкідливості та корисності продуктів харчування, навчимо фільтрувати інформацію у вирі реклами та некомпетентності й, можливо, трішки зламаємо навіяні медіа стереотипи. Дізнаємось чому не варто боятися продуктів біотехнології, чому “органічні” продукти становлять небезпеку для нашої планети, як речовини промарковані літерою Е рятують людям життя, скільки треба їсти чорниць, щоб покращити зір, який цукор корисніший, чи можна споживати цукрозамінники, які з суперфудів покращать Ваш раціон, а які лише спустошать гаманець. Будемо куштувати кіноа та готувати харсову добавку Е140 зі шпинату. Здійснимо ряд хімічних, ботанічних та кулінарних експериментів, перевіримо якість традиційних продуктів нашого столу й весело проведемо час.
Оплата: для дітей (45 грн вхідний квиток до музею (слід придбати у касі музею) + 105 грн вартість демонстрації (оплачуєте на місці проведення заходу на 4 поверсі) = 150 грн;
для дорослих (70 грн вхідний квиток до музею (слід придбати у касі музею) + 80 грн вартість демонстрації (оплачуєте на місці проведення заходу на 4 поверсі) = 150 грн.
До вартості демонстрації включений набір для вирощування чорного кунжуту.
Увага: якщо у заході бере участь лише Ваша дитина й Ви не хочете її відпускати саму на 4 поверх – то Ви можете:
1) відвести її самостійно, сплативши для себе вхідний квиток до музею;
2) передати нам її з рук в руки за 5 хвилин до початку заходу.
Довідки за телефоном: 0636164956
Реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/1FFFSiG6smq2gYIM_JDGU_cxYtCCTTrxLHlvOy3p05nQ/edit
Локація: Національний науково-природничий музей НАН України, м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 15
-->